+995 32 237 10 07
ორშ. – შაბ. 09:00 18:00
დეზინფექციის მეთოდები

დეზინფექციის მეთოდები

ვრცლად
მეკურდღლეობა

მეკურდღლეობა

ვრცლად
ადგილობრივი ჭრელი იხვი

ადგილობრივი ჭრელი იხვი

ვრცლად
ყურძნის წიპწის ზეთი

ყურძნის წიპწის ზეთი

ვრცლად
ყურძნის წიპწის ფხვნილი

ყურძნის წიპწის ფხვნილი

ვრცლად
საინტერესო ფაქტები თხების შესახებ

საინტერესო ფაქტები თხების შესახებ

ვრცლად
მებოცვრეობა

მებოცვრეობა

ვრცლად
შებოლილი თევზი

შებოლილი თევზი

ვრცლად
ბიოდინამიკური მეცხოველეობა

ბიოდინამიკური მეცხოველეობა

ვრცლად
მზის განახლებადი ენერგია

მზის განახლებადი ენერგია

ვრცლად
გამწმენდი ნაგებობების პროექტირება

გამწმენდი ნაგებობების პროექტირება

ვრცლად
კონიაკის წარმოება

კონიაკის წარმოება

ვრცლად
კენკროვანი ხილის შოკური გაყინვა

კენკროვანი ხილის შოკური გაყინვა

ვრცლად
სიმინდისგან სახამებლის მიღება

სიმინდისგან სახამებლის მიღება

ვრცლად
სიმინდის ფქვილი

სიმინდის ფქვილი

ვრცლად
ნუშის გადამუშავებით მიღებული პროდუქტები

ნუშის გადამუშავებით მიღებული პროდუქტები

ვრცლად
ნუშის   ბაღების გაშენება

ნუშის ბაღების გაშენება

ვრცლად
თხის პროდუქტები და მათი სასარგებლო თვისებები

თხის პროდუქტები და მათი სასარგებლო თვისებები

ვრცლად
მეფუტკრეობის პროდუქტები - მიღება, დამუშავება, შენახვა

მეფუტკრეობის პროდუქტები - მიღება, დამუშავება, შენახვა

ვრცლად
სატაცური - აღწერილობა, მოვლა-მოყვანა, გამოყენება

სატაცური - აღწერილობა, მოვლა-მოყვანა, გამოყენება

ვრცლად
ბანანი - მოკრეფა, მომწიფება, შენახვა

ბანანი - მოკრეფა, მომწიფება, შენახვა

ვრცლად
ჩამქრალი კირი და მისი გამოყენება

ჩამქრალი კირი და მისი გამოყენება

ვრცლად
ღვინის მჟავის წარმოება

ღვინის მჟავის წარმოება

ვრცლად
ღვინის ქვა

ღვინის ქვა

ვრცლად
კანაფი - სამრეწველო გადამუშავების მცენარე

კანაფი - სამრეწველო გადამუშავების მცენარე

ვრცლად
ლურჯი მოცვი

ლურჯი მოცვი

ვრცლად
საგვიანო მარწყვი „ფეიტი“

საგვიანო მარწყვი „ფეიტი“

ვრცლად
მაყვალი „სილვან ბერი“

მაყვალი „სილვან ბერი“

ვრცლად
საადრეო მარწყვი „ფლერი“

საადრეო მარწყვი „ფლერი“

ვრცლად
რემონტატული მარწყვი "სვიტ ენი"

რემონტატული მარწყვი "სვიტ ენი"

ვრცლად
საგვიანო მარწყვი „ელეგანსი“

საგვიანო მარწყვი „ელეგანსი“

ვრცლად
მაყვალი „სამმაგი გვირგვინი“ (უეკლო) ღია გრუნტზე

მაყვალი „სამმაგი გვირგვინი“ (უეკლო) ღია გრუნტზე

ვრცლად
მაყვალი „ ლოხნესი“ (უეკლო) – ღია გრუნტზე

მაყვალი „ ლოხნესი“ (უეკლო) – ღია გრუნტზე

ვრცლად
ზაფხულის ჟოლო „მეეკერი” ღია გრუნტზე

ზაფხულის ჟოლო „მეეკერი” ღია გრუნტზე

ვრცლად
რემონტატული ჟოლო „პოლკა“ ღია გრუნტზე

რემონტატული ჟოლო „პოლკა“ ღია გრუნტზე

ვრცლად
რემონტატული ჟოლო „ჰერიტრეჯი“ ღია გრუნტზე

რემონტატული ჟოლო „ჰერიტრეჯი“ ღია გრუნტზე

ვრცლად
ზაფხულის ჟოლო "ტულამინი"- ღია გრუნტზე

ზაფხულის ჟოლო "ტულამინი"- ღია გრუნტზე

ვრცლად
რემონტატული ჯიშის მარწყვი „მარია დე ბუა“

რემონტატული ჯიშის მარწყვი „მარია დე ბუა“

ვრცლად
რემონტატული ჯიშის მარწყვი „ფავორი”

რემონტატული ჯიშის მარწყვი „ფავორი”

ვრცლად
რემონტატული ჯიშის მარწყვი „შარლოტა“

რემონტატული ჯიშის მარწყვი „შარლოტა“

ვრცლად
საგვიანო მარწყვი „სალსა“

საგვიანო მარწყვი „სალსა“

ვრცლად
საგვიანო მარწყვი „მალვინა“

საგვიანო მარწყვი „მალვინა“

ვრცლად
რემონტატული ჯიშის მარწყვი „სან ანდრეასი“

რემონტატული ჯიშის მარწყვი „სან ანდრეასი“

ვრცლად
კლასიკური ჯიშის მარწყვი „სონატა“

კლასიკური ჯიშის მარწყვი „სონატა“

ვრცლად
მაყვალი „ჩესტერი“

მაყვალი „ჩესტერი“

ვრცლად
ჟოლო „ჯოანჯი“

ჟოლო „ჯოანჯი“

ვრცლად
ნუში - სავალდებულოა ვიცოდეთ

ნუში - სავალდებულოა ვიცოდეთ

ვრცლად
კაკალი - სავალდებულოა ვიცოდეთ

კაკალი - სავალდებულოა ვიცოდეთ

ვრცლად
გრილიაჟი შოკოლადში

გრილიაჟი შოკოლადში

ვრცლად
ნუგა

ნუგა

ვრცლად
გოზინაყი

გოზინაყი

ვრცლად
პასკა

პასკა

ვრცლად
სტევია - ნატურალური შაქრის შემცვლელი

სტევია - ნატურალური შაქრის შემცვლელი

ვრცლად
რა საჭიროა იოდი?

რა საჭიროა იოდი?

ვრცლად
წერილი განათლების სამინისტროს

წერილი განათლების სამინისტროს

ვრცლად
ინდუსტრია 4.0 და მისი „დიჯიტალიზაცია“

ინდუსტრია 4.0 და მისი „დიჯიტალიზაცია“

ვრცლად
მეცხოველეობის ფერმა

მეცხოველეობის ფერმა

ვრცლად
სასტუმროების კლასიფიკაცია

სასტუმროების კლასიფიკაცია

ვრცლად
ზომა-წონის ერთეულები

ზომა-წონის ერთეულები

ვრცლად
კარტოფილის სპირტის წარმოება

კარტოფილის სპირტის წარმოება

ვრცლად