+995 32 237 10 07
ორშ. – შაბ. 09:00 18:00

პროექტების ეტაპები


პროექტების ეტაპები


საკონდიტრო მრეწველობის საწარმოების პროექტირება

საკონდიტრო მრეწველობის საწარმოების  პროექტირება წარმოადგენს ტექნიკურ დოკუმენტაციის შექმნის მრავალეტაპიან პროცესს გამოშვებული პროდუქციის თვისებების გათვალისწინებით, რისთვისაც შერჩეულია ტექნოლოგიური, პროფილური დანადგარები (წარმოების ხაზები) და საინჟინრო მხარდაჭერა.

საკონდიტრო მრეწველობის საწარმოების პროექტირების მიზნები და ამოცანები

საკონდიტრო მრეწველობის საწარმოების  პროექტირებაში ინჟინერ-დამპროექტებლების ძირითად მიზნებსა და ამოცანებს  წარმოადგენს იმ საწარმოს მოდელის შექმნა, რომელიც სპეციალიზირებული იქნება საკონდიტრო ნაწარმის წარმოებაში, მოცულობითი და დაგეგმვის სქემების, ნაგებობების, დანადგარების და ტექნოლოგიების შერჩევა, კომპიუტერიზაციის, ავტომატიზაციისა, რესურსდამზოგავი ტექნოლოგიების გამოყენება, რაც თანხვედრაში იქნება  ბაზრის მოთხოვნასთან. მიზანი - ნედლეულის ნაკადისა და გამოშვებული პროდუქციის  მოძრაობის  ეკონომიურ-ტექნოლოგიური სქემის უზრუნველყოფა.  ამოცანა - უზრუნველყოს დაპროექტებული სამრეწველო და საყოფაცხოვრებო დამხმარე ტერიტორიების  რაციონალური გამოყენება.

საკონდიტრო მრეწველობის საწარმოების პროექტირება. ეტაპები:

სამუშაოს შემადგენლობა

საკონდიტრო მრეწველობის საწარმოების პროექტირების სამუშაოს შემადგენლობაში შედის: